Hlavní obsah

Letní party na zahradě pro děti i rodiče

Právo, Sylva Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zahrada, teplé dny a milí přátelé - na to se těšíme každý rok a chceme si to za hezkého počasí pořádně užít. Děti mají svoji zábavu na trampolíně, my s drinkem v ruce pobýváme u zahradního krbu, kde se připravuje propečené maso se zeleninou. Existuje spousta šikovných pomůcek, které nám při této příležitosti přijdou vhod.

Foto: WWW.HOUPACISITE.CZ

Houpací síť Gigante lava to je 6 m2 lehací plochy za 3990 Kč.

Článek

Kuželky od Vikingů

Hry na zahradě jsou vždycky zábavné, a co teprve kuželky pod širým nebem. Stačí najít malý rovný plácek a hra může začít. Děti vrhají házecím kolíkem Mölkky na ostatní očíslované kolíky.

Foto: WWW. ALBI. CZ

Kuželky od Vikingů

Body se v průběhu hry zapisují a sčítají. Dřevěná bedýnka s ručně vyráběnými kuželkami z borovice vyjde na 999 Kč, hra v krabici na 649 Kč.

Svěží drink v barevné termosce

Uvaříme mátový čaj, přidáme lístky čerstvé máty, třtinový cukr, kostky ledu a chladný nápoj je na světě! Termoska udrží teplotu 24 hodin. Vybírat lze nádobu kovového vzhledu (měděná, mosazná, nerezová) nebo z ABS plastu v originálních barvách - pistáciová, limetkově zelená nebo tmavě růžová.

Foto: WWW. LUXURYTABLE. CZ

Svěží drink v barevné termosce

Termoska má výkyvné i přepravní víčko, dostupné jsou dvě velikosti 0,5 l a 1 l. Cena 1600 Kč.

Děti skáčou, my se bavíme

Jak zabavit na letní party děti? Nejlépe skákací trampolínou HOOPI. Vybijí přebytečnou energii a rychle večer usnou. Pro malé děti lze doporučit menší rozměry do průměru 3 m. S ohledem na jejich bezpečnost volíme modely s vnitřní ochrannou sítí.

Foto: WWW.MARIMEX.CZ

Děti skáčou, my se bavíme

Kontrolujeme i stabilitu trampolíny, ve výbavě nesmí chybět kotvicí sada, kterou pevně fixujeme k zemi. Pro bezpečný vstup a opouštění trampolíny používáme přístupový žebřík, nejlépe s protiskluznými stupínky.

Květinová miska na party

Jemná porcelánová mísa na ovoce, pochutiny nebo zeleninový salát je příjemnou a stylovou dekorací na každou zahradní party.

Foto: WWW. BELLAROSE.CZ

Květinová miska na party

Polštářky vhodné na zem

Praktické polštářky na zahradu jsou z látky potažené PVC, takže se nemusí prát, stačí je otřít hadříkem. Nevadí, když je polijeme vodou, položíme na schody, sedneme, nebo klekneme při pletí záhonků.

Foto: WWW. DESINA.CZ

Polštářky vhodné na zem

Polštářky mají z jedné strany květinový motiv či kašmírový vzor, z druhé jsou jednobarevné s puntíky. Mají i bezva ucho z pevného popruhu na přenášení. Rozměr 50x50 cm, cena 420 Kč.

Čtyři a půl metru zábavy

Co je Doodle Roll? Obrovský kus papíru, barevné pastelky a přenosné pouzdro se zubatým okrajem. Přes něj se snadno utrhne papír, přesně tak dlouhý, jak parta dětí potřebuje. Ideální je pro kreativní řádění na terase, ale i na cestách, v restauraci, u doktora v čekárně.

Foto: WWW. PEXI.CZ

Čtyři a půl metru zábavy

Děti si mohou zahrát piškvorky nebo šibenici, malovat, vybarvovat zvířátka, trénovat psaní číslic a písmen, sestavit si krátké příběhy. Cena 89 korun.

Sklenice se nespletou

Při větším množství hostů se může stát, že si šampusku nebo letní koktejl snadno spleteme s jiným drinkem.

Foto: WWW. POTTEN-PANNEN.CZ

Sklenice se nespletou

Dobrým tipem jsou proto party přísavky rozmanitých barev, jež hned poznáme. Cena: 12 kusů za 135 Kč.

Korkový sedák překvapí

Korkový sedák z portugalského korku je super nápad. Je až 110x větší než klasický špunt z běžné lahve. Korek je lehký, odolný proti vodě a hlavně vtipný! Cena 4185 Kč.

Foto: WWW.POPOUT.CZ

Korkový sedák překvapí

Vtipná tvořítka na led

Letní svěží drink na party nesmí chybět. Chladnější teplotu udrží led tvarovaný podle silikonového tvořítka. Cena 189 Kč.

Foto: WWW.POTTEN-PANNEN.CZ

Vtipná tvořítka na led

Námořní styl frčí

Modrá, bílá a trochu červená, to jsou námořní barvy, které nikdy neomrzí. Patří i na zahradu na sedací nábytek a máme díky nim větší pohodlí. Povlak na polštář z kolekce Sea Life s motivem kotvy je ze 100% bavlny, rozměry 40x40 cm, cena 714 Kč.

Foto: WWW.ALMARA-SHOP.CZ

Námořní styl frčí!

Nápadité „mořské“ svítidlo

Designéři se nechávají inspirovat přírodními tvary, a tak vzniklo i ručně vyráběné světlo Coraline. Je z pevného a odolného papíru, který se vine kolem drátěného modelu a vytváří efekt korálového útesu. Jeho tvar lze měnit. Cena 3889 Kč.

Foto: WWW.BONAMI.CZ

Nápadité „mořské“ svítidlo

Emeco židle z odpadu

Nová židle Broom je krásná a ekologická. Je z 80 % z odpadového plastu a dřeva továren. Navrhl ji slavný Philippe Starck, není tolik výstřední, což jí prospívá. Židle se prodávají ve veselých odstínech, jsou stohovatelné a vhodné na terasu. Cena židle 6437 Kč.

Foto: WWW.CORRECTINTERIOR.CZ

Emeco židle z odpadu

Reklama

Výběr článků

Načítám