Hlavní obsah

Užijme si stylově letní piknik

Právo, Sylva Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní stolování má svůj neopakovatelný půvab, který mu dodává venkovní příroda. Je celkem jedno, zda jsme doma na terase, nebo vyrazíme přímo na piknik do divoké přírody.

Foto: SCONTO NÁBYTEK

Piknik v přírodě je bezva zážitek, zvláště pro děti. Aby to bylo pohodlné, nezapomeňte na kempinkovou deku, kterou lze složit do tvaru tašky. Má praktický popruh přes rameno, reflexní alufólii. Velikost deky 150x150 cm, se zipem, různé barvy. Cena 249 Kč.

Článek

Ledová káva, malinový koktejl nebo grilované maso má jedinečnou vůni a chuť. Zvláště když pijeme ze sklenic s květinovým vzorem a servírujeme třeba do misek ovocných barev.

Foto: IKEA

Servírovací letní sada Sommarlov. Sklenice Godix mix (cena 129 Kč/6 ks), misky vhodné i do mikrovlnky. Barva zelená, růžová, žlutá, materiál polypropylenový plast. Cena 129 Kč/3 ks.

Foto: KRÁSNÝ DOMOV

Čerstvá zelenina patří k létu. Styloví budeme se salátovou servírovací lžící, materiál plast, lze mýt v myčce, cena 260 Kč.

Foto: WWW.LESHOUBELES.CZ

Praktický kartáček na čištění hub se stane vítanou pomůckou každého houbaře. Protože se houby nemyjí, je kartáček ideální na očištění hlíny a dalších nečistot. Ručka je dřevěná, štětiny z kance, čili jde o čistě přírodní produkt.

Foto: KRÁSNÝ DOMOV

Itálie doma na terase – to je hrnek s cappuccinem v ruce. Hrnky na kávu se prodávají v různých barvách. Výška 10 cm, objem 0,25 l, keramika. Cena 119 Kč.

Foto: SCONTO NÁBYTEK

Tlumené světlo dlouhých večerů zajistí i svíčky ve svítilně. Vhodné jako zápich do velkého květináče nebo zahrady, použití na čajovou svíčku, materiál nerez/sklo. Cena 129 Kč.

Foto: SCONTO NÁBYTEK

Dekorace do zahrady navodí tu správnou atmosféru, prostor příjemně zútulní. Patří k nim i lucerničky v různých pastelových barvách, cena za kus 49 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Letos frčí na zahradě nábytek z hliníku

S jarem v plném proudu přicházejí i dlouhé večery strávené na zahradě. K venkovnímu stolování patří hlavně pohodlný zahradní nábytek. Jaké jsou nejmodernější...

Sítě proti hmyzu zpříjemní horké dny i noci

V teplých měsících často větráme. S čerstvým vzduchem se ale do interiéru dostane nežádoucí hmyz, pyly, výjimečně i menší ptáci. Zastavit je může jen správně...

Výběr článků

Načítám