Hlavní obsah

S vtipnými tvořítky vykouzlíte ledový Titanik i kostičky na Tetris

Novinky, Kristýna Křížová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevšední ledové kreace ve sklenici oživí společenský večírek a pobaví hosty. Koho by nebavilo potápět si svůj vlastní parník nebo cucat rampouch ledu. Vrátit se do dětství můžete třeba s atypickými ledovými tvořítky na led s motivy hry Tetris.

Článek

Zajímavým kouskem, který podtrhne zimní zábavu, je atypické tvořítko na led Titanic, které se stalo designovým hitem. Nejnovější kousky už netvoří jen klasické kostky, ale i karetní vzory, lodě nebo rampouchy.

Milovníci hudby ocení ledová míchátka ve tvaru kytar, které skvěle doladí podávaný drink. Fungují na podobném principu jako podomácku vytvořené zmrzlinové nanuky.

Vtipným nápadem jsou i ledové kousky ve tvaru světadílů. Pokud chcete s přáteli zavést řeč na téma ekologie, pak jsou perfektním doplňkem do drinku podávaného při diskuzi.

Barevné ledové kostky podtrhnou nevšednost drinku

Zajímavým tipem, jak oživit servírování drinků je přidat do tekutiny, kterou budete nalévat do formiček, potravinářské barvivo v kontrastní barvě k vašemu pití. jednoduší metodou je přilít do ledu trochu ovocné šťávy nebo zamrazit v něm lesní ovoce.

Milovníci designu a klasických tvarů ocení ledové kostky ve tvaru slavné vázy Aalto. Když je hodíte do drinků, poznáte, kdo z vašich přátel je fandou moderního designu a má o něm přehled.

Ledové kousky ve tvaru této vázy se budou hodit do exotických drinků podávaných v jednoduchých sklenicích.

Silikonová tvořítka jsou praktičtější

Pokud sázíte hlavně na praktičnost a neradi z tvořítek led pracně dobýváte, vsaďte na silikonová tvořítka. Led z nich lehce vyloupnete a nemusíte je dávat pod proud tekoucí vody.

Zábavné jsou i ledové panákové skleničky. Pokud do nich budete servírovat alkohol na nočním sáňkování, určitě si užijete spoustu zábavy.

Ti, kteří rádi zavzpomínají na jednu z prvních digitálních her - Tetris si jistě vyhrají s tvořítky ve tvaru kostiček, které má hráč za úkol skládat na sebe.

Děti zase ocení třeba ledové kostky ve tvaru písmen v limonádě. Zábavné tvary ledu zpestří každý dětský večírek a vizuálně oživí podávané pití.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám