Hlavní obsah

Nábytkové lahůdky zítřka představí veletrh v německém Kolíně

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Design nábytku od mladých i zavedených designérů se bude od 19. až do 25. ledna prezentovat na mezinárodním veletrhu Imm Cologne v německém Kolíně nad Rýnem. Očekává se, že veletrh odhalí novinky, které budou v kurzu pro příští sezónu. A co všechno veletrh nabídne? Nové nábytkové trendy a inovativní design rozhodně chybět nebudou.

Článek

Na veletrh se sjede 1200 vystavovatelů z různých zemí světa, aby zde prezentovali to nejlepší, čím se mohou pochlubit. Nábytek a pomůcky do domácnosti tak ovládnou kolínské výstaviště a bude to stát za to. Veletrh s nábytkem v Kolíně není tak vyhlášený jako ten milánský, ale i on si už vydobyl své jméno na poli interiérového designu.

.: Skládací skříňka na boty a šaty.foto: Imm Cologne

Pokud se rozhodnete do Kolína vydat a ještě se příliš neorientujete ve světě interiérového designu, tak vám bude letos dělat společníka praktický kapesní průvodce, který zároveň představí to nejlepší ze showroomů, které se na veletrhu budou prezentovat.

.: Koberce a la trávník - jeden z trendů pro nadcházející období.foto: Imm Cologne

Veletrh je rozdělen na sekce, takže si můžete vybrat, jestli vás víc zajímá nábytek nebo design, a podle toho pak stáčet své kroky. K vidění budou ale i nejmodernější bytové textilie, koberce, osvětlení apod.

.: Neobyčejná světélka co vypadají jako subtilní houby má na svědomí Jang Sunghwa.foto: Imm Cologne

Novinky zítřka odhalí expozice s příznačným názvem "Design talents", ta by měla představit nejžhavější inovace a nápady v oblasti nábytkového designu a vychytávek do domácnosti.

.: Když zrovna nemáte návštěvu, můžete si z židlí postavit zajímavou strukturu. Autorem designu je Jun Murakoshi.foto: Imm Cologne

Tvorbě mladých talentovaných tvůrců bude na veletrhu věnována celá jedna sekce. Kolínské výstaviště bude otevřeno denně od 9 do 18 hodin.

.: Na veletrhu se vystavovatelé prezentují i plakáty, které mají návštěvníky nalákat právě do jejich showroomu.foto: Imm Cologne

Návštěvní dny pro veřejnost připadly na víkend 24. až 25. ledna.  A na kolik vyjde vstupné? Dospělý zaplatí za vstupenku 17 euro, tedy zhruba 450 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám