Hlavní obsah

VIDEO: Supermoderní křesla masírují a obsahují televizi nebo walkmana

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete od křesla, aby vám dalo masáž, aby jeho součástí byl praktický stolek na svačinu a rovnou i LCD obrazovka, nebo chcete mít v křesle zabudovaného walkmana? Dnes už to není žádný problém, supermoderní křesla tohle všechno poskytují a nečekají, že jim poděkujete.

Článek

Posadit se na křesle nevšedního designu i funkcí bylo kdysi snem. Dnes jsou taková křesla lehce k mání a posezení v nich je příjemné, protože se plně přizpůsobují našim potřebám a přáním. Za pozornost stojí křesla, která vás sama namasírují.

.: Masážní křeslo 3D

Asi nejpohodlnější jsou křesla opravdu velká a měkká. Rozhoduje i materiál, kožené křeslo déle vydrží, ale látkový povlak je zase na dotyk příjemnější.

Moderní křesla pro milence

Kdysi byla moderní křesla tête à tête, která sloužila k posezení hned dvou osob - milenců. Ti seděli na jednom prodlouženém křesle k sobě tak, aby si mohli povídat. Novinkou jsou dnes křesla, která můžete k sobě připojit, pokud si chcete být blízko a zase rozpojit, pokud vám víc vyhovuje sedět zvlášť.

.: Extravagantní křeslo pro dva.foto: Vgnewtrend

Praktické je křeslo, které má v sobě zabudovaného walkmana, stačí nasadit sluchátka a pohodlně se posadit, a poslouchat. A v čem se bude nejlépe sedět takovému vášnivému hráči počítačových her? Skvělým společníkem mu rozhodně bude nový typ křesla, který umocní jeho zážitky.

.: Křeslo s bezdrátovou reproduktorovou sestavou s dvěma reproduktory u hlavy vibruje podle toho, jak se hra vyvíjí. Vášniví hráči PC her si v něm libují.foto:PC Gaming Chair 2.1

Polohovatelné křeslo s podpěrkou na hlavu a ruce vám umožní si lépe odpočinout od vykonávané činnosti. Při výběru křesla pro děti zase hleďte na nastavitelnou výšku křesla.

Barevnost křesel je střídmá

Obecně se designéři přiklánějí spíš k jednobarevnosti. Jednobarevná křesla můžete v interiéru lehce umístit a nemusíte si nějak zvlášť lámat hlavu jak sladit křeslo s interiérem.

.: Trendy křesla z Itálie mají oblé tvary a jednoduchý design i barevnost. Díky tomu lehce zapadnou do každého interiéru.foto: Driade

Dobré křeslo vám udělá velkou službu, vybírejte ho s ohledem na své zájmy a na to, jakou formou trávíte svůj volný čas. Jen tak vám bude vždy dobrým společníkem.

Reklama

Související témata:

Související články

Židle musí sednout

Sezení není zrovna nejpřirozenější poloha lidského těla, vsedě přitom trávíme denně tolik času. Ten, kdo má sedavé zaměstnání, o tom ví své. Trpí záda, nohy...

Výběr článků

Načítám