Hlavní obsah

VIDEO: Novinka pro moderní koupelnu - světlo, topení a odsávání par v jednom

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Běžně ho používají v Austrálii, a dnes se objevilo i u nás - nejmodernější topení, osvětlení a odsávání par v jednom. Už nemusíte řešit, kam ve své malé koupelně umístíte radiátor, odsávač par a osvětlení, můžete si totiž pořídit zařízení, které má malé rozměry a obsahuje vše v jednom. Seznamte se s multifunkčním tělesem nové generace - bude vám potěšením.

Článek

Funkce tohoto tělesa ovládáte jednotlivě a můžete si zvolit intenzitu vyhřívání i počet světel, které chcete mít rozsvícené. Obyčejně se toto těleso prodává v provedení se dvěma nebo čtyřmi lampami.

Limitováni jste prostorem

Abyste je mohli nainstalovat do své koupelny je nutné, aby byl strop vysoký minimálně 2,3 metru.

.: Pro koupelny s nízkým stropem máme také tip: žebříkovité topení. Můžete na něm na chvíli nechat vysušit ručníky.foto: KORADO

Jinak se těleso hodí skoro do každé koupelny, jednak proto, že má velmi moderní design (toto těleso má dokonce patent za design), a pak si také můžete vybrat z jednotlivých provedení přesně v souladu s barevností a laděním daného koupelnového prostoru.

.: Multifunkční těleso do miniaturních koupelen.foto:Tisandt

Výhodou totiž je, že i po instalaci tohoto zařízení se můžete rozhodnout pro jiný design výrobku a to díky tomu, že můžete jednoduše sejmout horní ochranný kryt a nasadit nový, který se vám bude lépe hodit do interiéru.

S párami bývá potíž

Znáte to, zamlžené zrcadlo, ve kterém si nevidíte na vlastní nos nebo vlhko, které v koupelně zůstává i pár dní po koupeli a ve kterém se množí bakterie. Odsávání par v koupelně je dnes samozřejmostí. Ventilaci obsahuje i toto multifunkční těleso. Máme pro vás ale ještě jeden skvělý tip na to, jak si spárou v koupelně už nelámat hlavu. Tímto tipem je speciální zrcadlo, které se nezamlžuje.

.: Zázračné zrcadlo, které se nezamlžuje dovede zpříjemnit život.foto: Siko

V takovém zrcadle je nainstalována vyhřívaná fólie, která zamlžování účinně zabraňuje.Takže pokud chcete v koupelně vylepšit co se dá, vsaďte i na tento druh zrcadla. Vyjde na cca 3 000 Kč.

Záruka minimálně dva roky

Na lampy dostanete záruku 2 roky a na výrobek asi 3 roky. Pokud nechcete o záruku přijít, tak instalaci přenechte odborníkovi, elektroinstalaci musí provést kvalifikovaný profesionál.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám