Hlavní obsah

V Děčíně vznikají nová parkovací místa

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DĚČÍN

V děčínské Tyršově ulici vznikají nová parkovací místa. Podle magistrátu nehrozí, že by postavení nového parkoviště v budoucnu ztížilo průchod do ulice Křížová.

Článek

 Díky stavbě vznikne v centru pravobřežní části města šest nových parkovacích míst a jedno místo pro zdravotně tělesně postižené.

"Před parkovištěm směrem do komunikace bude vybudován chodník široký 3 metry, který oddělí od komunikace zábradlí vyjma vjezdu a výjezdu na samotné parkoviště. V žádném případě se lidé nemusejí znepokojovat tím, že by zde neprojel kočárek nebo invalidní vozík," vysvětluje primátor města Vladislav Raška.

Za výstavbu parkovacích míst, která bude dokončena v případě příznivého počasí do konce letošního roku, zaplatí město více než 600 tisíc korun. Stavba je realizována na základě souhlasu k ohlášení stavebních úprav vydaného speciálním stavebním úřadem. Dopravní inspektorát PČR vydal souhlas s připojením na komunikaci a dopravním značením tak, jak je uvedeno v projektové dokumentaci.

Reklama

Související témata:

Související články

Louny: Nová čtvrť bude mít i parkoviště

V nové obytné čtvrti Zahradní Město v Lounech, která vzniká v areálu bývalých kasáren, se podle záměru tamní radnice vybudují i parkovací místa. Další...

Výběr článků

Načítám