Hlavní obsah

Jak mít přehled v kuchyňských zásuvkách

Moderní kuchyně nabízejí praktické a pohodlné využití všech zásuvek, skříní a úložných prostor. Pomohou nám rozmanité výsuvné systémy, chytrá kování, organizéry, nastavitelné rozdělovníky. V kuchyni udržují pořádek, přehled a umožňují uskladnit potraviny i do hlubokých zásuvek, a to se snadným přístupem.

Foto: Oresi

Do zásuvek si můžete pořídit i kovové dělicí systémy pro příbory.

Článek

Nábytkové systémy uspoří námahu při otevírání horních či spodních skříněk, zajistí bezpečný pohyb pod otevřenými horními dvířky, umí tlumené dovírání.

Také máme díky nim dokonalý přehled o uloženém nádobí a samotný úklid všech vnitřních prostor je jednodušší.

Pestrá vnitřní výbava

Výrobci kuchyní nezapomínají ani na systémy, které jsou vhodné do atypických dispozic: např. do rohových prostor, kam se dodávají různé výsuvné ledvinky, rohové zásuvky, čtverhranné koše i otočné rohové koše v podobě polokruhu či třičtvrtěkruhu.

Foto: Oresi

Ledvinka Starcorner je určena do skříňky o šířce min. 800 mm. Set obsahuje dvě police, dvě ramena s tlumením. Montáž na tyč, nosnost police 10 kg.

V nabídce je i výbava pro úzké spodní skříňky, které mají díky výsuvným systémům novou dimenzi.

Možné jsou dvoupatrové i třípatrové koše s drátěným nebo plným dnem, které se hodí do skříněk o šířce 300, 400 a 600 mm v provedení plnovýsuvném, s tlumením nebo PUSH otevíráním.

Vybírat lze i nízké a vysoké výsuvné boxy, pořadače na příbory, nádobí a talíře. Zajímavé jsou i různé sortery odpadu a odpadkové koše.

Anketa

Máte v kuchyni dostatek úložných prostorů?
Ano, máme.
28,4 %
Jakž takž nám stačí.
30,3 %
Ne, bohužel ne.
41,3 %
Celkem hlasovalo 1208 čtenářů.

Reklama

Související články

Buďte styloví i v kuchyni

Ozdobou kuchaře během přípravy jídla jsou jeho pomocníci – kuchyňská zástěra, která ladí s chňapkou, stylová podložka pod hrnec a také utěrka na nádobí.

Dřez a baterie jsou nerozlučná dvojice

Dřez a baterie zastupují v kuchyni mycí centrum, které je v přípravě jídla stěžejní. V dobře navržené kuchyni na sebe vše navazuje a mycí centrum se nachází...

Výběr článků

Načítám