Hlavní obsah

Zlatá socha, výhled, soukromý výtah i slaný bazén. The Weeknd nabízí svůj penthouse k prodeji

Penthouse plný uměleckých předmětů a s výhledem na všechny strany nabídl v minulých dnech k prodeji kanadský zpěvák The Weeknd. Zájemci o moderní domov s vlastním výtahem si ale musí připravit v přepočtu 488 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Kanadský zpěvák The Weeknd prodává penthouse v Los Angeles.

Článek

Luxusní byt, který zabírá patro jednoho z výškových domů v americkém Los Angeles, kupoval zpěvák známý například písněmi Take my breath nebo Save your tears v roce 2019 za 21 milionů dolarů (necelých 456 milionů korun), připomíná web New York Post.

Jeho velikou předností je především ničím nerušený 360stupňový výhled na město a jeho známé čtvrti, jako jsou Hollywood Hills a Bel Air. Celý byt totiž lemuje soukromá terasa.

Byt má užitnou plochu 743 čtverečních metrů. Pyšnit se může špičkově vybavenou nejmodernější kuchyní, jejíž vzhled navrhoval italský designér Antonio Citterio, a barem s televizní stěnou. K hlavní ložnici je připojena soukromá posilovna a velkolepá koupelna s parní sprchou a vířivkou.

V celém bytě jsou pak dohromady čtyři ložnice (každá s vlastní šatnou) a osm koupelen, respektive toalet. Penthouse umístěný v 18. podlaží dle informací webu Daily Mail doplňuje soukromý výtah a také bazén se slanou vodou.

Neil Patrick Harris prodává dům v New Yorku. Je v něm i tajná místnost

Jak bydlí VIP

Milovníky moderního umění pak zaujme přebohatá sbírka výtvarného umění, která zdobí stěny snad každé místnosti zpěvákova bytu.

Zpěvák (vlastním jménem Abel Makkonen Tesfaye) nabízí penthouse k prodeji, a to za cenu 22,5 milionu dolarů (tedy zhruba 488 milionů korun).

Anketa

Líbilo by se vám mít byt přes celé podlaží?
Ano, to je můj sen!
22,9 %
Docela ano.
45,3 %
To neumím takhle posoudit.
3,8 %
Moc ne.
6 %
Ani trochu. Není to vůbec má touha.
22 %
Celkem hlasovalo 1141 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám