Hlavní obsah

Městský dům herečky Umy Thurmanové je na prodej

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S trochou nadsázky se dá spekulovat o důvodu, proč herečka Uma Thurmanová po 3,5 letech prodává svůj luxusní dům v Greenwich Village. Možná už ji nebavilo věčné běhání po rozlehlé rezidenci. Pětipatrový dům na Manhattanu totiž postrádá výtah.

Foto: Profimedia.cz

I když je tento dům široký "pouze" něco málo přes 7,5 metru najdete v jeho pěti podlažích vše, co si budete přát.

Článek

Celkové prostory domu zabírají necelých 500 m2 a roční daň z nemovitosti činí 39 330 dolarů  (829 470 korun). I když je tento předválečný městský dům široký "pouze" něco málo přes 7,5 metru, podle newyorského realitního serveru najdete v jeho pěti podlažích vše, co si budete přát.

Foto: Profimedia.cz

Vstupní patro do domu se dá počítat už jako druhé podlaží. Nachází se zde velký přijímací salón a jídelna, na jejím konci je pak terasa a schody dolů do prvního podlaží. Toto patro má vlastní apartmá pro hosty a také velký pokoj, ze kterého se vchází přímo do jižní zahrady.

Opačným směrem ze vstupního podlaží, tedy nahoru, se nachází třetí patro, ve kterém je hlavní obývací pokoj a hlavní ložnice, nechybí veliká koupelna s vanou a sprchovým koutem a prostorná šatna. Ložnici a koupelnu spojuje společný balkón.

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Ve čtvrtém podlaží se pak nachází menší obývací pokoj, prádelna, dvě ložnice a koupelna. V pátém patře pak najdeme opět dvě ložnice (z kterých může být i tělocvična), koupelnu, samostatnou toaletu a samozřejmě nezbytné šatní prostory.

Foto: Profimedia.cz

Třešničkou na pomyslném dortu je pak ještě soukromý střešní prostor, ze kterého se dá například udělat překrásná zimní zahrada.

Případní zájemci tohoto patrového obydlí budou muset z kasičky vyndat 14,2 miliónů dolarů (necelých 300 miliónů korun), za které je dům v prodeji.

Reklama

Související témata:

Související články

Susan Boyleová si našla svůj dům snů

O Susan Boyleové ještě počátkem roku 2009 téměř nikdo nevěděl. Pak ale všechny překvapila svým úžasným zpěvem v soutěži Britain's Got Talent a celý svět jí...

Výběr článků

Načítám