Hlavní obsah

Gérard Depardieu koupil v Belgii vilu jménem Bílý oblak

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Elegantní sídlo s názvem Bílý oblak si v Belgii pořídil známý francouzský herec Gérard Depardieu. Vybral si vilu z roku 1890, kterou v Belgickém Néchinu postavili majitelé místního pivovaru Duchatelet.

Foto: Profimedia.cz

Belgická vila Gérarda Depardieu

Článek

Jak ovšem vyplývá z informací francouzského a belgického tisku, představitel filmového Obelixe nemíní ve vile trvale bydlet, spíše mu bude sloužit jako příležitostné útočiště.

Foto: Profimedia.cz

Manažerský salonek

Mimo tato období má vila fungovat jako hotel poskytující služby Bed, společně s nabídkou prostor k pracovním a obchodním schůzkám.

Foto: Rasul Yarichev, Reuters

Gerard Depardieu v Čečensku

Foto: Profimedia.cz

Návštěvníci mají možnost se během pobytu ve vile rozptýlit četbou knih ze společné knihovny, eventuálně sledování filmů na DVD.

Ve vile je celkem pět pokojů, z nichž každý má svou vlastní koupelnu s vanou. Ve všech jsou položeny klasické dřevěné podlahy a ve všech je psací stůl i televize s plochou, širokoúhlou obrazovkou.

Foto: Profimedia.cz

Pokoj Oblak.

Návštěvníci hotelu se mohou oddávat odpočinku na terase, v zahradě sídla anebo v baru. Nad snídaní se hosté scházejí ve společné jídelně.

Foto: Profimedia.cz

Mramorový pokoj je pojmenován podle obložení své koupelny.

Předchozím majitelem Bílého oblaku byl německý majitel nejmenované umělecké galerie v New Yorku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám