Hlavní obsah

Audi pro svůj nejluxusnější model připravilo sportovní paket

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Audi začalo před nedávnem prodávat svůj nejdražší, nebo chcete-li nejluxusnějí model, tedy A8. Nyní si k vozu můžete dokoupit exteriérový paket, který některé linky zvýrazní. V nabídce jsou i „sportovní” sedačky.

Foto: Audi

Audi A8 (sportovní paket, 2017)

Článek

Audi A8 je reprezentativní luxusní sedan, takže by bylo naivní myslet si, že Audi přinese nějaký divoký exteriérový tuning. Změn na exteriéru vlajkové lodi Audi není mnoho, patrné ale při bližším zkoumání bezpochyby jsou.

Pod maskou chladiče je umístěna hliníková lišta, nové jsou i zvýrazněné kulaté mlhové světlomety. Všimnout si dále můžete rozšířených bočních prahů. Jiný je i zadní nárazník s výraznějším difuzorem. Exteriérový sportovní paket v Česku přijde na 56 tisíc korun.

Foto: Audi

Audi A8 (sportovní paket, 2017)

Dovozce nově nabízí i sportovnější sedačky, jakkoliv toto slovní spojení působí nepatřičně. Nové sedačky si zachovávají všechny funkce (masáž, vyhřívání, odvětrávání) i široké možnosti nastavení prakticky ve všech směrech, mají ale o 15 mm větší bočnice. Sedačky jsou kožené, v nabídce je pět barevných modifikací.

Foto: Audi

Audi A8

Foto: Audi

Audi A8 (sportovní paket, 2017)

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám