Hlavní obsah

Chevrolet má speciální edici Corvetty ke stým narozeninám

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký Chevrolet slaví sto let od svého vzniku. K tomuto kulatému jubileu automobilka připravila speciální edici svého ikonického sportovního vozu - Corvette.

Článek

Chevrolet Centennial Edition Corvette (edice ke stému výročí). Výbava Centennial Edition bude k dispozici pro všechny modely Corvette, tedy jak pro kupé, tak pro otevřené verze. Počátkem dubna Chevrolet vydraží jednu Corvettu z limitované edice v aukci sběratelských automobilů Barrett-Jackson na Floridě. Ostatní kupující si budou muset počkat do letošního léta. Prodejní cena bude oznámena až těsně před zahájením prodeje.

Limitovaná edice má výhradně černou barvu laku; černá jsou i kola (velikosti 18 - 20 palců) s červenými brzdovými třmeny. Černou barvu najdete i uvnitř - přístrojová deska a dveře jsou potaženy ebenově černou kůží s červeným prošíváním, stejně jako volant, sedadla, konzole, loketní opěrky a řadicí páka.

Výkon motoru se nemění (model Corvette C6 Z06 má rovných 500 koní), standardem pro všechny verze jsou adaptivní tlumiče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám