Hlavní obsah

Brilliant představil superluxusní Mercedes Sprinter

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká firma Brilliant představila upravený Mercedes-Benz Sprinter. Z běžné dodávky se stal velmi luxusní dopravní prostředek pro sedm cestujících a řidiče se spolujezdcem. Prodejní cenu firma nezveřejnila.

Článek

Společnost Brilliant upravila velkou dodávku od Mercedesu k nepoznání. V zavazadlovém prostoru je dřevěná podlaha, na které jsou čtyři kožená, velká a pohodlná křesla. Místa je tu dostatek, takže i vysocí cestující se zde budou cítit příjemně. V zadní části je navíc široké křeslo pro tři cestující; to ale nenabídne tolik prostoru pro nohy.

Pro komfort cestujících jsou v interiéru dva 32palcové televizory s nabídkou 185 televizních stanic, nechybí ani 3G wi-fi internetové připojení. V nabídce jsou i přípojky na iPod, herní konzoli a na palubě je dokonce i barevná tiskárna. Firma neuvádí, zda je součástí palubního vybavení lednička.

Cenu za model nazvaný Brilliant Van americká firma nezveřejnila. Kromě tohoto luxusního dopravního prostředku má firma v nabídce i další upravená vozidla (Cadillac Escalade nebo Mercedes pro 14 cestujících) a nabízí i jejich pronájem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám