Hlavní obsah

Hartge BMW M3 Coupé: rychleji to jde

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na společnost Hartge se obracejí lidé v té chvíli, když ze svého bavoráku chtějí vydolovat co největší výkon, nebo jim šestiválec pod kapotou už vůbec nestačí. Ovšem BMW M3 už sám o sobě dost velký a výkonný motor má. Tak co s ním?

Článek

Mnoho zákazníků je nespokojených s tím, že má parádně výkonný motor, super podvozek a stejně to na víc jak 250 km/h nevytáhnou. Omezovač vždy zasáhne. Takže Hartge se podíval na tento elektronický limit, který je namapován v řídící jednotce a odblokoval ho.

Po tomto malém zásahu se rychlost zvedla na 291 km/h, což je maximální hodnota, kterou asi jsou schopné snést pneumatiky a také nastavení motoru.

:. Hartge BMW M3

Ten, kdo by chtěl ještě víc, dostane novou řídící jednotku a nové závodní pneumatiky Pirelli P Zero. Pak se zvedne maximálka až na 340 km/h.

A když už je zákazník jednou v garážích tunera, byl by hřích mu nenacpat alespoň nové prahy, upravená zrcátka, zadní přítlačné křidélko, nebo nová dvacetipalcová kola, na která se dají nasadit pneumatiky až o šířce 295 mm.

:. Vůz může dostat i doplňky do interiéru, jako je nový volant.

Ten lepší balíček pak vytáhne z kapsy majitele BMW M3 částku 6000 euro, což je asi 150 000 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám