Hlavní obsah

Toyota ve Frankfurtu představí mikrovůz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V německém Frankfurtu nad Mohanem toho Toyota moc nepředstaví. Vedle dvou nových verzí modelu Yaris se objeví nové provedení Toyoty RAV4 Cross Sport nebo trocha změn ve výbavě modelu Land Cruiser. Takže asi největším zážitkem bude nový mikrovůz.

Článek

Ale zatím se radovat z nového Smartu "made in Japan" nemusíme. Toyota totiž předvede pouze koncept. Mluví o něm jako o voze s převratným designem. Uvidíme, třeba bude mít kola na střeše a volant v kufru. Víc zatím o voze nevíme, takže si musíme nechat zajít chuť až do 11. září. Dokonce i velmi dobře informované internetové kanály o této novince mlčí.

Modelová řada Yaris bude obohacena o dvě nové verze. Nový Yaris 1,0 l bude vybaven inteligentní technologií Yaris pro jízdu ve městě. Nový Yaris v prostřední úrovni nabídky tohoto modelu představí  kultivovanější sportovní vlastnosti s možností výběru z benzínových nebo dieselových motorů s lepší výbavou výbavou, včetně integrované mapové navigace. Mluví se však také o malém faceliftu yarisu, ale zatím asi jen pro Japonsko.

Toyota RAV4 a Land Cruiser přijdou do nového roku spíš s úpravami na výbavě, než na technice či designu. Takže zde se asi návštěvníci zastavovat moc nebudou. To si raději prohlédnou informační tabule a exponáty k desátému výročí hybridních technologií Toyota a také velkému úspěchu modelu Prius. Kdo ví, jestli se zde neobjeví alespoň několik náznaků o druhé generaci tohoto pohonu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám