Hlavní obsah

Toyota C-HR se představuje v atraktivní výbavě GR Sport

Novinky, Daniel Havlina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonský crossover Toyota C-HR dostane v Evropě i nejatraktivnější výbavový stupeň GR Sport. Inspiruje se ve sportovních vozech od divize GR. Přinese řadu vylepšení v exteriéru i v kabině. Změnou prošly i prvky týkající se jízdních vlastností.

Foto: Toyota

Toyota C-HR GR Sport

Článek

Toyota vsadila v případě crossoveru C-HR ve výbavě GR Sport na černé doplňky, které na ostře tvarované karoserii vozu působí skutečně dobře. Černá je mřížka chladiče i exkluzivní devatenáctipalcová litá kola na pneumatikách Continental Premium Contact 6. Vůz si lze objednat v devíti dvoubarevných variantách.

Test Toyoty Corolla TS GR Sport: Všeuměl bez kompromisů

Testy

V interiéru výbavy GR Sport najdeme celou řadu vylepšení, speciální prahy, kůži Alcantara, kožený volant i řadící páku a hodně log GR Sport. Ve standardu je zde prémiové ozvučení JBL, elektricky ovládaná a vyhřívaná přední sedadla, LED světlomety i chytrý infotainment.

Foto: Toyota

Výbava GR Sport sází na černé doplňky.

Toyota uvádí, že pro verzi C-HR GR Sport upravila i jízdní dynamiku, řízení a odpružení. Samozřejmostí je, že je vůz vybavený nejnovější variantou systému Toyota Safety Sense, tedy sadou chytrých jízdních asistentů. Vůz bude tradičně i dispozici se dvěma variantami hybridních motorů. Motor 1,8 litru má výkon 122 koní, větší 2,0 litrů pak 184 koní.

Toyota Land Cruiser prošla modernizací, je silnější i úspornější

AutoMoto

Co se uvedení na trh a ceny vozidla týče, Toyota začne výbavu GR Sport prodávat v lednu 2021 za dosud neupřesněnou cenu. Společně s ní dorazí i rozšíření výbavové řady Executive.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám