Hlavní obsah

Tak přeci s gigantickými nozdrami? Tohle je údajně nové BMW řady 4

BMW svět varovalo, že v designu přijdou velké změny. Podle čerstvě zveřejněného obrázku, který údajně ukazuje novou řadu 4 bez maskování, budou ty změny přímo drastické a červený koncept z Frankfurtu vůbec nepřeháněl.

Foto: Marek Bednář, Novinky

BMW Concept 4 na autosalonu ve Frankfurtu

Článek

Před pár dny jste si u nás mohli pustit video, které ukazovalo BMW řady 4, kterak testuje na Severní smyčce Nürburgringu. Kvůli maskování nebylo zcela jasné, jak bude vypadat příď vozu, neboť koncept, odhalený na frankfurtském autosalonu, byl víc než kontroverzní. Čerstvě se ale na internetu objevilo... tohle.

Podle dostupných informací se díváme s největší pravděpodobností na příď nové řady 4. Tomu, co má na přídi, se už snad opravdu nedá říkat „ledvinky”, ale kromě nozder nebo rypáku taky třeba hlodavčí zuby. A fanoušci značky jistě přijdou se spoustou dalších označení.

Je tohle nový Volkswagen Golf? Uniklé fotky ukazují hodně

AutoMoto

Nebylo by to samozřejmě poprvé, kdy by měl vůz značky BMW ledvinky orientované vertikálně, to jen v posledních zhruba dvaceti, pětadvaceti letech jsme si zvykli, že jsou „širší než vyšší”. Verdikt ale necháme na vás.

Anketa

Líbila by se vám takováto příď na novém BMW řady 4?
Ano, moc
22,5 %
Docela ujde
3,4 %
Je mi to jedno
3,9 %
Nic moc
4,2 %
Ne, je příšerná
66 %
Celkem hlasovalo 6017 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám