Hlavní obsah

Stánek Škody na tuningovém srazu u jezera Wörthersee nabídl řadu zajímavostí

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladoboleslavská automobilka zveřejnila dvouminutové video z nedávného tuningového srazu GTI u jezera Wörthersee. Velkým překvapením byla studie kabrioletu Škoda RS 2000.

Článek

Jedním z nejzajímavějších automobilů na letošním tuningovém setkání GTI v Rakousku byla Škoda Fabia RS 2000 - studie otevřeného automobilu, kterou od Škody čekal málokdo.

Plně funkční designová studie s nápadným zeleným lakem vychází z Fabie RS a soutěžní Fabie Super 2000. Roadster s hodně nízkým podvozkem zapadá mezi současné škodovky a působí dravě. Interiér pochází z Fabie RS, krásným prvkem jsou čtyři skořepinová sedadla. Škoda se nezmiňuje o tom, zda by v budoucnu sériově vyráběla podobný automobil.

Příznivcům motorsportu se na stánku s rozlohou 600 metrů čtverečních představila také soutěžní Fabia Super 2000, která si loni výtečně vedla ve světovém šampionátu série IRC (Intercontinental Rally Challenge).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám