Hlavní obsah

Stačí dvě krabičky. Polák ukázal, jak jednoduše mu před domem ukradli auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muž z Polska na svém kanále YouTube zveřejnil video, na kterém názorně ukázal, jak jednoduchou metodou lze ukrást automobil s bezklíčovým zapalováním. A to přímo z příjezdové cesty u domu.

Foto: BMW

BMW M2

Článek

Tomasz z Polska zažil to co tisíce jiných řidičů v posledních letech. 20. února letošního roku si šel v klidu lehnout a mezitím mu dvojice mužů ukradla jeho sportovní BMW M2.

Zloději v Bostonu ukradli dvě lamborghini, za pár hodin do sebe nabourala

AutoMoto

Auto nalezli policisté po více než hodině a půl přibližně 40 minut jízdy od domu jeho majitele. Nastartované a na německých značkách. „Zloději se pravděpodobně chtěli ujistit, že auto nikdo nesleduje,“ uvedl Tomasz, kterému se tak nakonec jeho vůz vrátil, s čímž mu notně pomohla policie. „Té bych chtěl poděkovat za profesionalitu,“ dodal.

Dvojici zlodějů trvalo ukrást auto přibližně pět minut, a to díky známé metodě zesílení signálu z klíčů. Na videu je vidět, jak dva muži chodí v noci po pozemku se dvěma krabičkami. Vše funguje tak, že jedna se dostane co nejblíže ke klíči od auta v domácnosti, zesílí jeho signál a druhá skříňka s jeho pomocí odemkne auto a posléze stačí pouze nastartovat a odjet.

„Příště klíče udržujte co nejdál od dveří, což jsem já neudělal a umožnilo jim to krádež,“ napsal Tomasz. Bohužel, dnešní zloději dokáží takovýmto způsobem ukrást i automobil, který je od klíčů vzdálený třeba dva kilometry.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám