Hlavní obsah

Sousedův hlučný mustang utišil nevybíravým způsobem

Novinky, laz

Osmiválec ve Fordu Mustang s laděnými výfuky rozčílil jistého Američana natolik, že to vyřešil opravdu netradičně a nevybíravě - sousedovi naplnil výfukové koncovky montážní pěnou.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Ford Mustang GT.

Článek

Fanouškům velkých motorů zní studený ranní start pětilitrového osmiválce s laděnými výfuky jako rajská hudba, nicméně vstávat s tímto doprovodem každé ráno nemusí být zrovna příjemné.

Majiteli takového rychlého fordu Aaronu Robinsonovi jednoho dne přistál ve schránce dopis.

„Konečně jsem tě našel! Chceš naši pozornost? Nechceš naši pozornost. Máš 14 dní na opravu tlumičů výfuku nebo opětovné nasazení továrního výfuku. Nezahrávej si s námi, budeš litovat,“ zní v dopise zveřejněném 20. května s tím, že dotyčný nedoporučuje volat policii nebo instalovat kamery, protože nic nebude fungovat.

Test Fordu Mustang GT: Vztyčený osmiválcový prostředníček

AutoMoto

K tomu se navíc ještě naštvaný soused odhodlal k dalšímu nepříjemnému činu, nicméně příspěvek Robinsona neodhalil, jestli skutečně až za zmíněných 14 dní. Výfuky zaplněné montážní pěnou každopádně nejsou pro odstraňování nic příjemného a snaha o nastartování motoru může být marná.

Bublavý volnoběh Fordu Mustang GT.Video: Marek Bednář, Novinky

Incidentem se podle majitele nyní zabývá policie. Ford na podobná příkoří ovšem myslí. Mustang se sériovým výfukem Performance totiž v konfiguraci systému nabízí i režim tichého startu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám