Hlavní obsah

Iluze až do absurdna. Ford pro majitele klasických Mustangů dotiskne prodejní tabulky na okna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ford vychází vstříc sběratelům svého nejikoničtějšího modelu Mustang. Prodává jim originální kopie samolepek na okna, která měla auta, když stála v autosalonu před prvním prodejem.

Foto: Profimedia.cz

Ford Mustang modelového roku 1987

Článek

Samolepky na okno s údaji o vozidle, které kdysi stávalo v autosalonu, jsou zcela věrnou kopií originálu, mají stejnou velikost, barvy i písmo. V současné době je možné je dotisknou pro Fordy Mustang z let 1987 až 1989.

Zákazníci si mohou samolepku, která je prakticky finálním dotekem jejich renovace, zakoupit na originálních stránkách automobilky, v sekci náhradních dílů Ford Show Parts za 60 dolarů, tedy asi 1560 korun. Stačí jen zadat VIN kód a pošlou vám specifickou tabulku pro daný vůz.

Mustang z nejslavnější filmové honičky jde do aukce

AutoMoto

Samolepky na oknech poskytovaly v autosalonech užitečnou pomoc pro prodejce a zákazníky, protože obsahovaly všechna důležitá data o vozidle. Pro sběratele se bude jistě jednat o žádaný artefakt, protože do dnešních dní bylo možné takovou věc pořídil pouze přes zprostředkovatele, což bylo podstatně dražší. Navíc se nikdy nejednalo o přesné kopie.

Ford pak v budoucnu plánuje, že rozšíří nabídku i na další modelové řady Mustangu, aby si na své přišlo větší spektrum majitelů legendárního amerického sporťáku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám