Hlavní obsah

Snažili se poškodit nabíječku elektromobilu, tesla je u toho sama natočila

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nenávist určité skupiny společnosti vůči elektromobilům se projevuje způsoby více či méně agresivními. Mladíci na videu, zveřejněném 10. ledna, sice nezablokovali parkovací místo pro dobíjení, ale snažili se dobíjecí proces přerušit. Jenže Tesla Model 3 měla zapnutý mód Sentry.

Foto: Tesla

Nabíjení tesly (Ilustrační foto)

Článek

Fernando Corrado zaparkoval svou teslu v garážích jednoho z kasin v Las Vegas. Kolem druhé ráno 9. ledna spal v hotelovém pokoji, když se ukázalo, že neměl štěstí na parkovací sousedy.

Trapný a díky automatickému zamčení kabelu marný pokus o překažení nabíjení elektromobilu Tesla Model 3 a poškození nabíjecího kabelu zachytilo samo auto. Majitel totiž nechal zapnutý takzvaný Sentry mód.

Systém kamer neustále nahrává své okolí a ukládá záznam. V určitých stupních, které senzory vyhodnotí jako rizikové, upozorní buď své okolí, nebo i majitele, že se kolem auta děje něco nestandardního. To se stalo i onu noc - majitel byl upozorněn přes mobilní aplikaci a záznam poskytl bezpečnostní službě parkoviště.

Muži v USA poškrábali teslu klíčem a bouchnuli do ní dveřmi. Vůz všechno natočil

AutoMoto

Od doby, kdy tento mód přišel do provozu s Modelem 3, internet je plný záznamů a příhod, které se díky němu podařilo zachytit. Včetně vandalství na vozidle či neopatrného parkování.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám