Hlavní obsah

Škoda Fabia Combi se převlékla do polního, ScoutLine dostal výrazné plasty

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po Rapidu Spaceback přichází Škoda s další edicí ScoutLine. Ty obecně přinášejí výrazné oplastování či jiná kola, pohon všech kol pochopitelně vzhledem k použité platformě nikoliv. Nejnovějším přírůstkem je nová Škoda Fabia Combi.

Foto: Škoda Auto

Škoda Fabia Combi ScoutLine

Článek

V čem je verze ScoutLine v případě trojkové fabie combi jiná? Je to vidět na první pohled: přibyly plastové nástavce předních a zadních nárazníků lakované černě. Středové díly jsou pro změnu ve stříbrném odstínu, stejně jako kryty vnějších zpětných zrcátek. Prahy a podběhy jsou chráněny černě lakovanými plastovými kryty. Střešní nosič je lakovaný rovněž stříbrnou barvou,

Fabia Combi ScoutLine je k dispozici pro všechny barevné varianty, vybírat můžete i ze všech motorizací, které jsou dostupné pro standardní kombi. Standardem pro novou edici jsou litá kola, mají rozměr buď 16, nebo 17 palců. Cenu zatím automobilka nezveřejnila.

Foto: Škoda Auto

Škoda Fabia Combi ScoutLine

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám