Hlavní obsah

Sex za jízdy v autě je nebezpečnější než telefonování bez hands free

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od masového rozšíření automobilů si mnoho párů, ať už z nutnosti nebo z touhy po změně, užívá intimní chvíle v automobilu. Sex v autě u nás sice není tak rozšířený jako ve Spojených státech, podle jednoho staršího výzkumu společnosti Durex je to ale nejčastější místo pro pohlavní styk na veřejnosti.

Sex v autě k nám dorazil ze Spojených státůVideo: Novinky

 
Článek

Zemí zaslíbenou milování v automobilu jsou jednoznačně Spojené státy, kde sexuálním hrátkám na zadních sedadlech holduje více než polovina mládeže.

Nebezpečím je pohlavní styk v jedoucím automobilu, kdy je kvůli snížené pozornosti zvýšené riziko dopravní nehody. "Je to nebezpečnější než telefonování či kouření za jízdy,"  říká známý sexuolog Radim Uzel.

Ideální je tedy stojící vozidlo a odlehlé místo, kde je menší pravděpodobnost, že vás uvidí náhodní kolemjdoucí. I na rovině je také lepší zatáhnout ruční brzdu, aby se vozidlo samovolně nedalo do pohybu. A jak říká Radim Uzel, výběr polohy hodně souvisí s velikostí interiéru daného vozu.

Anketa

Zkusili jste někdy sex v autě?
Ano
78,1 %
Ne
21,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 11873 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám