Hlavní obsah

Rus si postavil vlastní Teslu Cybertruck. Neznalé může zmást

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stavba replik je běžnou praxí, ale většinou se tak děje u již existujících sporťáků, ne u pick-upů, které zatím svět viděl jen ve formě jezdícího konceptu. Rusko je ale zemí netušených možností.

Foto: Tesla

Takto vypadá skutečná Tesla Cybertruck.

Článek

Tesla Cybertruck je takovým fenoménem, že si někteří lidé už staví repliky konceptu. Ukazuje to video z Moskevské oblasti v Rusku, sdílené ve středu na Instagramu. Že je to replika, odhalí každý během pár sekund.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Тесла в Химках😆🤪😄

Příspěvek sdílený Максим (@sukhotin.m), Pro 18, 2019 v 1:24 PST

Video bylo pořízeno v Chimkách, městě v Moskevské oblasti, a vůz má registrační značku ze sousední Kalužské oblasti. Co to bylo původně, není známo - přestavba karoserie v kopii Cybertrucku zakryla všechny původní tvary auta.

Nutno ale dodat, že karoserie připomíná Cybertruck opravdu silně, zejména zezadu, kde vidíme LEDkový pásek přes celou šíři auta. Jestli má tohle vozidlo korbu a jak se vůbec leze do nějakého prostoru pro náklad, video neukazuje.

Scéna z Pelíšků nebo Tesla Multipla: Muskův Cybertruck baví internet

AutoMoto

Mrňavá kola trčící ven z karoserie a na pick-up truck příliš malá světlá výška jasně ukazují, že tohle není skutečný Cybertruck, nýbrž replika. Když video na moment zabere příď, kde musí být dostatečně dobře fungující světlomety, je už úplně jasné, že se na originál nedíváme. Někdo ale zapracoval opravdu rychle.

Reklama

Výběr článků

Načítám