Hlavní obsah

Ronaldo se odměnil za italský titul. Objednal si Bugatti v limitované edici za 200 milionů

Cristiano Ronaldo, jeden z nejlepších fotbalistů v historii, je známý jako velký milovník aut. Nově do jeho sbírky podle italského serveru Corriere della Sera přibude neuvěřitelný kousek. Za zisk italského titulu s Juventusem se Portugalec odměnil limitovanou edicí od Bugatti, tedy vzácným modelem Centodieci.

Foto: Bugatti

Typické horizontální žebrování doplnila hodně tenká světla.

Článek

Extrémně vzácné Bugatti Centodieci bylo k mání přibližně za 8 milionů eur, tedy přes 200 milionů korun. Na světě je totiž jen 10 exemplářů tohoto vzácného vozidla.

Titán bude žít. Bugatti se svého šestnáctiválce nevzdá

AutoMoto

Bývalý hráč Manchesteru United nebo Realu Madrid nyní působí v italském Juventusu a je fanouškem značky Bugatti. Doma má minimálně jeden Veyron a mezi prvními byl viděn i v Chironu.

Teď do sbírky přibyl i model Centodienci, který je na Chironu založený. Má však přepracovaný exteriér ve stylu superauta EV110 z devadesátých let. Pod kapotou mu pracuje stejný motor W16, ale o 100 koní výkonnější, až na hranici 1600 koňských sil.

Extrémní Bugatti za šílené peníze zamíří k deseti zákazníkům

AutoMoto

Jak bude Centodienci vypadat, už víme, ale není jasné, jak bude jezdit. Bugatti totiž ještě extrémně vzácný vůz nezačalo vyrábět. Jedná se o model na zakázku, a i Ronaldo si tak bude muset na svoji odměnu za italský titul počkat až do roku 2021.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám