Hlavní obsah

Renault ukazuje interiér chystaného nástupce kadjaru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Francouzský Renault zveřejnil další sadu snímků, které upoutávají na zcela nový model Austral, nástupce oblíbeného crossoveru Kadjar. Nové fotografie se týkají především interiéru, který na první pohled nabídne až nečekaný luxus. Kompletní odhalení je plánováno na 8. března.

Foto: Renault

Interiér Renaultu Austral

Článek

Renault definitivně loučí s oblíbeným crossoverem Kadjar, náhradou má být nový model Austral s extravagantním jménem, které má odkazovat na francouzský původ značky. Vůz má mít premiéru 8. března a Renault už zveřejnil celou řadu upoutávek.

Renault odhaluje siluetu crossoveru Austral

AutoMoto

Nejnovější sada snímků zachycuje nový interiér Australu, který je na míle vzdálený tomu, co nabízel Kadjar. Podle zveřejněných obrázků má mít crossover polstrovanou palubní desku, LED ambientní osvětlení a také dvě obří obrazovky. Příjemným překvapením je i použití pravého dřeva ošetřeného japonskou technikou lakování „maki-e”.

Obecně Renault v kabině hojně využil různých textilních materiálů, které zpříjemňují pobyt za volantem i na ostatních sedadlech. Textilie pak doplňuje i syntetická kůže.

Renault ukazuje chystané SUV Austral v lehkém maskování

AutoMoto

Kompaktní crossover, který by měl již brzy dorazit na trh, pak bude mít futuristický design a řadu dalších novinek, o které se Renault se světem podělí v rámci online prezentace. Renault v australu vidí další příležitost v nadále rostoucím segmentu SUV-C. Vůz uveze 5 osob a bude dlouhý 451 centimetrů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám