Hlavní obsah

Nový Ford Bronco odhalen? Internet zavalily uniklé fotografie

Fanoušci Fordu Bronco netrpělivě očekávají novou generaci; ta poslední se přestala vyrábět v roce 1996. Nyní internet dost možná předběhl automobilku - kolují po něm obrázky tří aut, která mají být různými verzemi nového Bronca.

Foto: Ford

Takhle vypadala dosud poslední, pátá generace Fordu Bronco.

Článek

Nové SUV Fordu se staronovým jménem Bronco se má odhalit za pár týdnů, ale po událostech posledních dní je možné, že už v podstatě nebude co odhalovat. Internetem proběhlo několik fotografií dvou dosud neznámých vozů, které mají být právě novým Bronkem a jeho menší variantou Bronco Sport.

Fotografie bílého auta existuje jedna, ale je velmi široce sdílena s tím, že se jedná o nové Bronco v pětidveřové variantě. Některé názory nicméně hovoří o tom, že by tato fotografie mohla být nějak upravena, a tedy se na Bronco nedíváme. Prvně se objevila na fóru webu fullsizebronco.com.

Krabicoidní design a hranatá příď se daly očekávat v současné vlně kombinace retro designu s modernou. V bocích vidíme trochu nového Land Roveru Defender; jemu, a také Jeepu Wrangler, má Bronco konkurovat.

Na facebookové stránce Juggernaut Performance, ale i na jiných místech, se také objevila fotografie dvoudveřového offroadu, která je označována za krátkou verzi Bronca. Zrcátka, schůdek v dolní lince oken i oranžové přední boční poziční světlo vypadají stejně, jako u bílého auta. Tato konkrétní fotka podle některých zdrojů ukazuje nalakovaný hliněný model.

Modrý vůz na jiných obrázcích, nafocený z více úhlů, má být podle dostupných informací Bronkem Sport. Patrně to na rozdíl od „dospělého” Bronca nebude offroad s rámovou konstrukcí, nýbrž menší vůz se samonosnou karoserií, postavený jako konkurent Jeepu Renegade. Jeho obrázky se objevily na webu broncosportforum.com, ale byly odstraněny.

Jestli jsou tohle opravdu ona auta, se dozvíme při oficiálním odhalení, které má proběhnout v dubnu letošního roku. Zda oba modely přijdou i do Evropy, nám nezbývá než doufat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám