Hlavní obsah

Model Ferrari ze dřeva má i funkční řízení. Postavit ho trvalo 25 dní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Youtubový kanál Woodworking Art zveřejnil na svém účtu působivé video, na kterém ukazuje výrobu a finální podobu ručně vyrobeného modelu Ferrari SF90 Spider. Auto má funkční řízení, odpružení i skládací střechu, a přitom je kompletně ze dřeva.

Foto: Ferrari

Ilustrační foto.

Článek

Lidé, kteří tvoří pro úspěšný kanál Woodworking Art na Youtubu, se nechali ve svém posledním působivém díle inspirovat prací italských designérů, kteří skutečné Ferrari SF90 Spider představili světu přibližně před rokem. Řadě fanoušků přitom úchvatnými křivkami vyrazili dech.

Není se proto čemu divit, že si právě tento vůz řemeslníci vybrali jako předlohu pro své dílo, které mimo jiné vypadá také velice působivě. Dodává se navíc s pohyblivými částmi, které zahrnují odpružení, řízení či skládání střechy. Posuvné je dokonce i sedadlo pro řidiče.

Ferrari představilo jedinečné kupé BR20

AutoMoto

Podle autorů trvalo vytvoření tohoto modelu dlouhých 25 dní. Nutno ale říct, že každá část je vyrobena ručně. Zda se dá takový model ale skutečně pořídit, není jasné.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám