Hlavní obsah

Mitsubishi poutá na nový Outlander

Novinky, Daniel Havlina

Mitsubishi brzy představí novou verzi svého SUV Outlander. Zatím se ukazuje ještě značně zamaskovaná v těžkém terénu. Ten zřejmě zvládá velmi dobře, nic to ale nemění na faktu, že se do Evropy nejspíš nepodívá.

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi Outlander nové generace

Článek

Po zveřejnění siluety chystaného SUV Mitsubishi Outlander se na světlo světa derou první konkrétnější pohledy na japonské SUV a nyní dokonce i video, na kterém se maskovaný vůz prohání terénem.

K oficiálním představení nového Outlanderu by mělo dojít už 16. února s tím, že podle dostupných informací model proporčně naváže na současnou generaci, ale lecčím se nezapře ani koncept Engelberg Tourer, který japonská automobilka představila na autosalonu v Ženevě v roce 2019. Zároveň Mitsubishi s modelem Outlander představí i nový designový jazyk značky.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Mitsubishi Engelberg na ženevském autosalonu 2019

Outlander dostane systém pohonu všech kol All-Wheel Control či volbu jízdních režimů. Jiné informace však zatím zveřejněny nebyly.

Bohužel pro Evropany, Mitsubishi podle dřívějších informací alespoň prozatím neplánuje své nové SUV na starém kontinentu prodávat. Současná třetí generace přitom dorazila už v roce 2012 a dodnes podstoupila několik faceliftů, ten poslední v roce 2018.

Jako první se Outlander podívá na trh v USA, Kanadě nebo Portoriku.

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi Outlander nové generace

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám