Hlavní obsah

Mercedes oblékl třídu G a AMG GT do ošklivých vánočních svetrů

Novinky, Marek Bednář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už vám polepy, kterými Mercedes-Benz připravuje svá auta na Vánoce, připomínají svetr nebo balicí papír, na ulici by se za nimi otočil každý. Přesto je v katalogu výbavy neočekávejme.

Foto: Milan Lažanský, Novinky

Mercedes-Benz třídy G (Ilustrační foto)

Článek

Fenomén ošklivých vánočních svetrů je nepochybně větší na západ od našich hranic, přesto se i u nás občas objeví tematické oblečení, které je na hraně vkusu a kýče - a leckdy trochu i za ní. Bývá populární např. na vánočních večírcích, ale těch letos kvůli koronaviru moc nebude.

Útěchou budiž dva mercedesy, které se automobilka rozhodla vánočně „obléknout”. Třída G a sporťák AMG GT dostaly polep s vánočními motivy a názvem „ugly christmas sweaters”, tedy česky „ošklivé vánoční svetry”.

Oba motivy jsou tak členité, až z nich oči přecházejí - a až jednoho napadne, jestli tohle není inovativní přístup k maskovací fólii vývojových prototypů. Anebo reklama na balicí papír.

Samozřejmě, v katalogu individuální výbavy mercedesů tyhle polepy nečekejte. Ovšem, kdybyste jeli městem v takhle „vyzdobeném” autě, otočil by se za vámi téměř každý.

Reklama

Související články

Tipy na dárky pro motoristické nadšence

Ať už vymýšlíte dárek pro nadšence malé či velké, motorismus fascinuje kde koho. Můžete přemýšlet nad zábavnými, ale i praktickými či stylovými dárky.

Výběr článků

Načítám