Hlavní obsah

Jak převézt vánoční strom, když máte supersport? Američan to zvládl na spoileru

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mohla to být nouze, ale klidně taky legrace. Každopádně převážet vánoční strom na přítlačném křídle supersportu Vaydor G35, to se jen tak nevidí. Už jen proto, že samotný vůz je vzácný.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Subaru WRX STI (ilustrační foto)

Článek

Zadní spoiler na sportovních autech lze využít na mnoho způsobů. Často slouží jako držák na kávu či občerstvení - minimálně to působí docela frajersky. Nebo si to alespoň majitel myslí.

Každopádně americký řidič Vaydoru využil tento aerodynamický prvek vážně prakticky.

Ani vás pravděpodobně nenapadne vhodnější místo na stromeček než právě spoiler. Zavazadelník tu v podstatě nenajdete a na střeše by to nešlo kvůli absenci držáků.

Jak převézt vánoční stromek? Je třeba dbát na pár pravidel

AutoMoto

Fotka se začala šířit na sociálních sítích týden před Štědrým dnem. Zajímavá podívaná to ale pro kolemjdoucí a řidiče nebyla jen kvůli stromečku na spoileru. Samotný Vaydor G35 je totiž vzácným vozem.

Supersport je extrémně upraveným Infiniti G35, včetně použití původního 3,5litrového šestiválce vpředu. Nejedná se jen o kit, ale o kompletní přestavbu japonského kupé. Bez práce přijdou díly na 11 tisíc dolarů, v přepočtu přibližně 250 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám