Hlavní obsah

Logo z křišťálu a osvětlená záď, Škoda odhaluje detaily nového levného crossoveru pro Indii

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda ukazuje crossover speciálně navržený pro potřeby indického trhu na prvním videu. Přesněji řečeno jde o předprodukční studii, která se ukáže na autosalonu v Novém Dillí od 5. do 12. února.

Škoda Vision IN na prvním videuVideo: Škoda Auto

 
Článek

Koncept Vision IN už jsme viděli v náznacích zvenku i zevnitř, nyní se poprvé můžeme podívat na pohyblivé obrázky.

Video ukazuje mimo jiné masku chladiče, typickou pro nové vozy značky, s masivními dvojitými žebry a rámečkem z křišťálového skla. Dvojitá žebra mohou být podsvícená, stejně jako nad nimi umístěné krystalické logo a dvoudílné světlomety.

Škoda začíná prodávat novou Octavii liftback, na nejlevnější verzi si ale počkáme

AutoMoto

Krystalické prvky se na videu objevují také v interiéru studie, například u páčky voliče režimů převodovky na středovém panelu, pod virtuálním kokpitem a také v podobě nového krystalického prvku na palubní desce. Smysl jakéhosi čnějícího šperku uprostřed palubní desky je nám stále neznámý.

Foto: Škoda Auto

Škoda Vision IN na prvním zveřejněném nákresu.

Foto: Škoda Auto

Na zádi zaujmou spojené odrazky.

Potahy sedadel mají výrazné zdobné prošívání, na kůží potaženém multifunkčním volantu jsou patrné otočné ovladače dle nového konceptu ovládání škodovek.

O své indické misi v čele se speciálně vyvinutým crossoverem Škoda letos hojně informuje. Značka z Mladé Boleslavi má v druhém nejlidnatějším státě světa na starost veškerou aktivitu celého koncernu Volkswagen a chystá se to prezentovat na zdejším nadcházejícím autosalonu.

Foto: Škoda Auto

Interiér Škody Vision IN.

Na délku má vůz 4,26 metru, tedy přibližně jako model Kamiq. Zmíněné IN v názvu konceptu je tu právě kvůli zaměření na indický trh. Ostatně stejná písmena užívá i nová kompaktní platforma MQB-A0-IN, na které bude vůz stát a kterou použijí i další vozy. Jedná se o upravenou, pravděpodobně zesílenou platformu MQB-A0, na které stojí jiné kompaktní vozy ze skupiny Volkswagen v Evropě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám