Hlavní obsah

Levný crossover od Škody na designérských nákresech

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda se chystá na premiéru konceptu Vision IN, předzvěsti levného crossoveru pro indický trh. Po náhledu do interiéru poprvé vidíme alespoň designérské nákresy exteriéru.

Foto: Škoda Auto

Koncept Škoda Vision IN

Článek

Automobilka z Mladé Boleslavi fázuje i premiéru indického crossoveru. Jako předprodukční studie Vision IN se ukáže na autosalonu v Novém Dillí, který se koná od 5. do 12. února.

Škoda nabízí první pohled do interiéru levného crossoveru pro Indii

AutoMoto

Zatím jsme viděli jen interiér, který navazuje na styl současných škodovek. Nyní je k mání i pohled na design exteriéru.

Opět připomíná Kamiq, ovšem příď působí díky zamračeným světlometům agresivněji a na zádi zaujme například spojená odrazka ve stylu vozů s písmeny RS.

Foto: Škoda Auto

Na zádi zaujmou spojené odrazky.

Na délku bude mít 4,26 metru, tedy přibližně jako model Kamiq. Zmíněné IN v názvu konceptu je tu právě kvůli zaměření na indický trh.

Ostatně, stejná písmena užívá i nová kompaktní platforma MQB-A0-IN, na které bude vůz stát a kterou použijí i další vozy.

Jedná se o upravenou, pravděpodobně zesílenou platformu MQB-A0, na které stojí jiné kompaktní vozy ze skupiny Volkswagen v Evropě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám