Hlavní obsah

Justin Bieber se dostal na černou listinu Ferrari, několikrát měl porušit kodex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadský popový zpěvák Justin Bieber se dostal na černou listinu italské automobilky Ferrari. Podle výrobce sportovních vozů zpěvák několikrát porušil kodex chování, k němuž se zavázal při koupi vozu. Mezi prohřešky je například přelakování vozu, uvedl italský tisk La Repubblica.

Foto: Profimedia.cz

Justin Bieber u svého Ferrari 458 na snímku z roku 2013.

Článek

Stejně jako si Ferrari vybírá vyvolené zákazníky pro své speciální edice například podle počtu veteránů italské značky, své klienty hodnotí i po koupi vozu z Maranella. Nový majitel musí přijmout celou řadu omezení. Některá z nich Bieber, který je majitelem Ferrari 458, porušil.

Vůz například nechal přelakovat z bílé na elektrickou modř a udělal i další nepovolené zásahy do podoby auta. Bieber kodex porušil také tím, že vůz chtěl prodat v aukci, což pravidla Ferrari rovněž zakazují.

Koupil si ferrari na apríla, naboural po třech kilometrech

AutoMoto

Kanadský zpěvák na sebe upozornil už krátce po koupi vozu, když nechal své Ferrari stát dva týdny před tanečním klubem a zapomněl, kde ho zaparkoval, uvedl deník La Repubblica.

Kvůli zařazení na černou listinu automobilka už další vůz zpěvákovi neprodá. Bieber ale není jedinou celebritou s podobným zákazem. Na černé listině Ferrari figurují také hudebníci 50 Cent a Tyga, herec Nicolas Cage či americká celebrita Kim Kardashianová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám