Hlavní obsah

Je tohle chystané Ferrari Purosangue? Vypadá mohutně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uniklé obrázky dosud neznámého SUV pravděpodobně ukazují model Purosangue, který automobilka Ferrari plánuje odhalit až později v letošním roce.

Foto: Ferrari

Ferrari (Ilustrační foto)

Článek

Maskované prototypy prvního SUV značky Ferrari se sem tam objeví na silnicích. Skutečný design vozu je ale veřejnosti dosud neznámý. Až do nynějška, zdá se, díky dvěma fotografiím, které se objevily na instagramovém profilu CocheSpias, dobrém to zdroji podobných informací.

Obrázky ukazují poměrně mohutně vypadající SUV – nebo crossover, chcete-li – s hromadou designových prvků známých ze sporťáků značky Ferrari. Tvarem kapoty a předních světel to začíná, pokračuje prolisy na bocích a končí zádí, která trochu připomíná hatchbacky FF a GTC4Lusso. Jsou tu i dvojitá zadní světla, která jsou velmi podobná těm na 296 GTB.

Samozřejmě neexistuje potvrzení, že se skutečně díváme na chystané Ferrari Purosangue. Maranellská automobilka však má hotový vůz odhalit ještě během letošního roku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám