Hlavní obsah

Špionážní snímky prozrazují Volkswagen Tiguan po faceliftu, přiblíží se Golfu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po třech letech na trhu by měl Volkswagen Tiguan dostat drobný facelift - a podle dostupných informací by tohle měl být on. Světla jsou podobná Golfu a příď už nevypadá jako malý náklaďák.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Volkswagen Tiguan R-Line (Ilustrační foto)

Článek

Současná generace SUV Tiguan je v nabídce Volkswagenu už od roku 2017 a po třech letech je vhodná doba na mírné omlazení vzhledu. Právě to máme nyní před sebou - alespoň podle instagramového profilu CocheSpias, který se špionážními fotkami aut zabývá.

Podle zdroje není vůz nijak maskován. Co je vidět velmi dobře, jsou nové světlomety, které trochu připomínají ty na novém Golfu osmé generace.

Nový Volkswagen Golf osmé generace přijíždí s pěti hybridními verzemi

AutoMoto

Z doširoka roztažených nasávacích otvorů v nárazníku se můžeme domnívat, že tohle je nějaká silnější verze, anebo třeba paket R-Line, který na auto se slabým motorem navěsí prvky, jako by v útrobách bylo 300 koní.

Foto: Volkswagen

Volkswagen Tiguan v aktuálním provedení

V každém případě příď tohoto vozu nevypadá tak hranatá a tak moc jako truck ve srovnání s aktuálně prodávanou variantou. Blíží se autosalon v Ženevě a je dost dobře možné, že tam tenhle vůz uvidíme a že ho budeme moci detailně prozkoumat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám