Hlavní obsah

Karbon, kam se podíváš. BMW X3 M a X4 M už lze vyladit prvky M Performance

Právo, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poprvé v historii se divize M vrhla na sportovní verze SUV střední třídy. X3 M a X4 M už mají po premiéře, pro Bavory je na řadě odpálkovat tuningové společnosti svou vlastní nabídkou příslušenství M Performance.

Foto: BMW 5x

X4 M vypadá už standardně hodně naštvaně, karbonové nozdry působí ještě výhružněji.

Článek

Je už tradiční, že divize M se u BMW pouští nejenom do paketů, přiostřených nebo opravdu ostrých verzí, ale také do příslušenství. Díky katalogu, nad kterým pravděpodobně slintá nejeden příznivce roztočené bavorské vrtule, si tak můžete své BMW klidně vyzdobit, až když stojí před domem.

Foto: BMW

BMW X3 M

Foto: BMW

Černý přídavek na zadní spoiler lze přikoupit rovněž samostatně.

Bavorští se tím do jisté míry snaží bojovat proti externím tuningovým společnostem a zachytit tak peníze, které jsou zákazníci za individualizaci a drsnější prvky ochotni utratit. Platí to i u dvojici SUV v pravověrném provedení Motorsport.

X3 M a X4 M nyní můžete mít s karbonovými doplňky exteriéru, včetně ledvinek nebo bočních výdechů. Zaujmou také výraznější spoiler a kola. Tradiční je také samolepka, která má v duchu nového designového směru hranaté tvary a je rozdělena do tří barevných segmentů, dle tradiční trikolory závodního oddělení. Objednat lze i odlišné nástupní prahy, koberečky, promítání, ale i volant pošitý Alcantarou. Ceny zatím nejsou známy.

Foto: BMW

Nárazník je sériový.

Foto: BMW

Na závody inspirovaném volantu nechybí nápis M Performance.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám