Hlavní obsah

RS jen připomíná: Škoda Octavia dostala optický paket Dynamic Plus

Právo, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Octavii bude na konci životního cyklu třetí novodobé generace možné koupit se sportovním paketem. Říkají mu Dynamic plus a opticky má blízko k modelu RS. K dispozici bude s většinou motorizací během letoška.

Foto: Škoda 3x

Sportovní paket koupíte ve dvou karosářských variantách.

Článek

To máte M paket, AMG linie, GT Line a takto bychom mohli pokračovat, až bychom se pseudosportovních paketů dopočítali na několika rukou. Idea přikrášlení standardních verzí masových modelů je pro výrobce lákavá – zákazník se může nadchnout pro ostřejší design, připlácet však nemusí za sportovní techniku.

Foto: Škoda

Maska má černé lemování.

U vozu Octavia to znamená, že jak k liftbacku, tak i ke kombi lze pořídit paket Dynamic plus. Rozdílů je několik. Vedle černých vnějších zpětných zrcátek, černého rámečku masky chladiče a ztmavených skel nabídne paket také přední spoiler s černým sportovním lemem.

Foto: Škoda

Přední nárazník je zdoben černým lízátkem.

Součástí výbavy je také černý zadní difuzor a černý spoiler na víku zavazadlového prostoru karosářské verze liftback. Vedle sedmnáctipalcových kol Trius z lehkých slitin, lakovaných černou metalízou, jsou k dispozici další sady kol: dvoubarevná kola Hawk o průměru 17 palců v leštěném stříbrném a lesklém černém odstínu. V rozměru 18 palců je to dvoubarevný model Vega, rovněž v černém lesklém a stříbrném leštěném laku a matně černá kola Turini. V interiéru najdete sportovní sedadla, černý strop a multifunkční sportovní volant. Cena příplatku zatím není známá.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Octavia RS 245

Reklama

Výběr článků

Načítám