Hlavní obsah

Koncept auta pro surfaře má i vlastní sprchu. Barvu mění jako moře

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nissan prodává ve světě malý crossover s názvem Kicks. Je to auto co do velikosti i ceny patřící spíš do základu než do vyšší třídy. Ale i s tímhle malým autem se dají udělat zajímavé věci. Třeba postavit surfařský speciál.

Foto: Nissan 2x

Nissan Kicks Surf

Článek

Designerské středisko značky umístěné v latinské Americe připravuje vozy přímo na specifické jihoamerické trhy. Ale také vytváří koncepty aut pro tamní výstavy. Kicks Surf je jedním z nich.

Na autě je zajímavá už barva, která není jednolitá. Pracuje s dopadem světla, takže mění svůj odstín. Je jako moře, které také nemá jednolitou barvu. Ve spojení se zlatými doplňky, je to jako západ slunce nad mořem.

Foto: Nissan

Nissan Kicks Surf

Auto má na střeše samozřejmě držák na surf. Ale to není všechno. V kufru je vložka, která zabrání, aby se písek dostal do všech míst. Také jsou zde vložené tašky na vybavení, které jsou nepromokavé a přitom nekloužou po hladkém povrchu podlážky. Zároveň je tu zajímavá věc – skládací sprcha, která dokáže omýt surfaře od největšího nánosu písku.

Zda má Nissan v plánu něco takového vyrábět, zatím není známo. Každopádně Nissan Kicks je v jihoamerických zemích oblíbeným vozem, a dokonce nese titul „Nejlepší SUV roku 2017“. Jeho sláva jde tak daleko, že podobný titul nese i v americkém Texasu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám