Hlavní obsah

Facelift BMW řady 7 má být kontroverzní, naznačuje uniklá fotka

Šestá generace BMW řady 7 je na trhu od roku 2015. Představila se tehdy v září na frankfurtském autosalonu. Letos jí budou čtyři roky, takže je nejvyšší čas na facelift. Jeho podoba dost možná unikla na veřejnost - a to, co uvidí na fotce, bude fanoušky rozdělovat.

Foto: Marek Bednář, Novinky

BMW (Ilustrační foto)

Článek

Uniklá fotografie údajného BMW řady 7 po faceliftu se poprvé objevila v neděli 6. ledna večer na instagramovém účtu s názvem bmwelt. Není příliš kvalitní a neukazuje ani zdaleka celé auto, nýbrž jen jeho levý přední roh. A ledvinky, nezapomeňme na ledvinky, protože - podívejte se sami.

Ve stylu SUV X7 i zde nabývají ledvinky olbřímích rozměrů, snad až přílišných pro jinak relativně drobně působící příď. Samozřejmě - informace o tom, že se skutečně díváme na faceliftovanou řadu 7 není potvrzena ze strany automobilky.

Na diskuzním fóru 7post.com, které se zabývá BMW řady 7, se hovoří o tom, že příď auta na snímku je dost podobná té na konceptu Vision Future Luxury z roku 2014. Záď má údajně zůstat velmi podobná té na současné řadě 7, jen se světelnou linkou spojující obě zadní lampy.

Foto: Milan Malíček, Právo

Současná inkarnace BMW řady 7 taky nemá ledvinky zrovna malé. Na snímku verze 750i xDrive.

BMW již dříve oznámilo neúčast na detroitském autosalonu, který proběhne od 14. do 27. ledna. Přijede ale do Ženevy, kde má údajně odhalit verzi kombi, respektive Touring nové řady 3.

Jestli se facelift „sedmy” ukáže na stejném místě, v září ve Frankfurtu anebo úplně jinde, se zatím nechme překvapit, stejně jako jestli uniklá fotka je skutečně obrázkem přídě tohoto vozu. Je to ale více než pravděpodobné.

Reklama

Výběr článků

Načítám