Hlavní obsah

Mercedes vyrobil čtyři kola pro nejmenší

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou lidé, kteří musí mít Mercedes. A k němu třeba bundu téže značky. A ta jim vychází vstříc. I zákazníkům, kteří chtějí mít tašku, čepici, peněženku, hodinky... A nově třeba i kočárek.

Foto: Mercedes-Benz 2x

Všimněte si těch kol.

Článek

Stejně jako jsou mezi lidmi fanoušci fotbalového klubu a potřebují mít vše v jeho barvách, je na světě velká spousta milovníků automobilových značek. A i ti potřebují mít ke svému automobilu i další doplňky, které jsou od dané firmy.

Mercedes je tak na pomezí. Jsou fanoušci a jsou skuteční majitelé, kteří chtějí kvalitu. A tak jim ji Mercedes dá. I pro jejich dítě. Naposledy se spojil s německým výrobcem kočárků Hartan, se kterým vytvořil novou designovou řadu, jíž propůjčil nejen své jméno a logo. Kolečka, která kočárek má, přesně odpovídají kolům nasazovaným na vozy Mercedes třídy C.

Foto: Mercedes-Benz

Kočárek Mercedes Hartan Avantgarde

Kočárek vážící pouhých 8,9 kilogramů má jak hlubokou korbičku, tak i sporťák a může být nasazena i dětská bezpečnostní autosedačka. Samozřejmě že obšití je přesně v duchu Mercedesu – decentní šedá nebo béžová s precizními doplňky.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám