Hlavní obsah

Legendy Porsche jako tažní koně v ledovém Svatém Mořici

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spousta z našich čtenářů by se chtěla někdy projet klasickým Porsche 911S, nebo dokonce s novým Porsche 911 GT2 RS. A pokud by to bylo na fantastické silnici do Svatého Mořice, na ledu, sněhu… To by byla teprve paráda.

Foto: Porsche

Porsche ve Svatém Mořici

Článek

Popravdě, my bychom chtěli vyzkoušet obě auta, stejně jako je tomu v následujícím epickém videu, které udělalo Porsche ve spolupráci s časopisem Curves Magazin. Postavit vedle sebe klasiku z šedesátých let, která totálně bez jakýchkoli elektronických pomůcek přenášela všechen výkon na zadní kola a vedle toho to nejmodernější a nejsilnější Porsche s výkonem 545 kW, to je prostě sen každého motoristického novináře.

A navíc postavit tato dvě auta ve Svatém Mořici na zamrzlé jezero a otestovat, co dokážou a jaký je vlastně rozdíl těchto dvou generací, které od sebe nemůže dělit víc času. Navíc když Porsche 911S je slavný rallyový speciál pro 1970 Firestone Rally. Víte, tohle je opravdu něco pro každého, kdo má rád auta. Tak si to užijte s námi. Ti jezdci na lyžích jsou tam už jen taková specialita, která by ani nemusela být.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám