Hlavní obsah

Chevrolet spustil nové Silverado z vrtulníku

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chevrolet si umí připravit půdu pro nový model. Nejdřív sezve věrné fanoušky své značky a pak jim z vrtulníku spustí přímo před nos novinku, kvůli které už vytahují peněženky, jen aby si mohli koupit tu „nej” verzi. A pak s ní zase odjet.

Foto: Chevrolet

Chevrolet Silverado 2018

Článek

Když prezentace, tak ve velkém stylu. Chevrolet připravil pro majitele vozů Chevrolet zajímavou show. Mohli se na automobilovém závodišti Texas Speedway v rámci oslav 100. výročí prvního užitkového vozu projet všemi auty z výrobního portfolia značky. S rychlými vozy si mohli zasprintovat, s teréňáky překonávat velmi drsné překážky. Vše pod vedením odborníků. A pak je usadili do lavic na tribunu a najednou se za druhým pódiem objevil vrtulník, který měl podvěšený nový Chevrolet Silverado.

Foto: Chevrolet

Chevrolet Silverado 2018

Foto: Chevrolet

Chevrolet Silverado 2018

Ano, nová generace velkého pickupu Chevroletu Silverado přijde na trh příští rok a jeho premiéra bude na lednovém autosalonu v Detroitu. Teď se auto jen ukázalo se na pódiu a zmizelo. A lidi aplaudovali. Aby také ne, vždyť to byli pečlivě vybraní věrní fanoušci a majitelé všech generací právě tohoto vozu, který se ve své první generaci objevil v roce 1998 a dosud poslední generace byla z roku 2012.

Předvedená verze byla hned speciál s terénním paketem LT Trailboss. Ten má například o dva palce (5 cm) zvýšený podvozek, silnější tlumiče, terénní pneumatiky apod. Ovšem v nabídce prý bude nebývale těsno. Vždyť Chevrolet nabídne hned osm (!) stupňů výbav, a navíc se objeví i více motorů a převodovek.

Kolik? Jaké? To zatím Chevrolet nezveřejnil. Ale nemusíme se bát, že nás nechá značka dlouho dusit. Autosalon v Detroitu je hned na začátku ledna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám