Hlavní obsah

Škoda ukázala Kodiaq Scout, má stříbrné detaily a specifická kola

Novinky, maž

Mladoboleslavská automobilka na ženevském autosalonu ukáže dvě další varianty kodiaqu: sportovní provedení Sportline a verzi Scout. Ta dostala specifické detaily na přídi i zádi a rovněž má 19palcová kola ve specifickém designu. Kodiaq Scout se vždy dodává s pohonem 4x4.

Foto: Škoda Auto

Škoda Kodiaq Scout (2017)

Článek

Největším rozdílem jsou dvě stříbrné lišty, jedna je pod předním nárazníkem, druhá vzadu, kde je integrována se dvěma koncovkami výfuku. Stříbrné jsou rovněž střešní nosiče, kryty vnějších zpětných zrcátek a rámečky kolem bočních oken. Na obou předních bocích je nápis Scout (plaketu najdete i uvnitř na víku odkládací schránky u spolujezdce).

Zadní skla mají standardně vyšší stupeň tónování. Standardem pro Kodiaq Scout jsou rovněž Full LED přední světlomety a mlhovky.

Foto: Škoda Auto

Škoda Kodiaq Scout (2017)

Vždy s pohonem všech kol, v nabídce čtyři motorizace

Pro novou variantu tohoto modelu jsou k dispozici dva benzinové a dva naftové motory, které se vždy kombinují s pohonem všech kol 4×4. Světlá výška zůstala na hodnotě 194 mm, všechny scouty ale dostanou paket pro špatné cesty s ochranou podvozku.

K dispozici pro Kodiaq Scout budou následující motorizace: 1,4 TSI /110 kW (150 k), 2,0 TSI /132 kW (180 k) a z dieselových 2,0 TDI /110 kW (150 k) a 2,0 TDI /140 kW (190 k).

Foto: Škoda Auto

Škoda Kodiaq Scout (2017)

Prodejní ceny zatím automobilka neoznámila. Ve světové výstavní premiéře se Kodiaq Scout ukáže společně s verzí Sportline (první fotografie zveřejní Škoda v pátek ráno) na ženevském autosalonu (9.–19. března).

Foto: Jan Handrejch, Právo

Škoda Kodiaq

Foto: Škoda Auto

Škoda Kodiaq Scout (2017)

Anketa

Která verze se vám líbí více?
Standardní Kodiaq
6,7 %
Kodiaq Scout
93,3 %
Celkem hlasovalo 2991 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám