Hlavní obsah

Mercedes-Benz přiveze do Detroitu omlazené GLA

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Autosalon v Detroitu začne už příští týden, mnohé automobilky tak pomalu začínají odhalovat svá nová želízka v ohni. Německý Mercedes-Benz zde představí omlazené GLA, kompaktní SUV.

Foto: M-B

Mercedes-Benz GLA 2017 na první fotografii

Článek

Po čtyřech letech přišel čas na omlazení modelu GLA, kompaktní crossover a v hierarchii Mercedesu nejmenší sportovně-užitkový model. Automobilka zatím neprozradila detaily, venku je pouze jedna fotka (záměrně zatmavená) a technické detaily prozatím chybí úplně. Víme jen to, že ve světové premiéře se nový model ukáže v pondělí 9. ledna na autosalonu v Detroitu.

Porovnáním dostupné fotografie s první generací je zřejmé, že verze pro modelový rok dostala jinou přední masku a světlomety. Liší se i nárazník, základní tvary ale zůstaly stejné. V interiéru očekáváme nový displej multimediálního systému a drobné retuše.

Předpokládáme i nasazení nových devítistupňových automatů, které by nahradily původní skříně 7G DCT. V Česku stojí dosluhující generace GLA od 724 790 korun.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Mercedes-Benz GLA

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Mercedes-Benz GLA

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám