Hlavní obsah

Nová Honda WR-V je auto pro opravdu specifické trhy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Honda rozšiřuje paletu svých automobilů o nový model WR-V. Jde o malý model, který je ale určen jen pro jihoamerický trh a Indii. Značka nový vůz představila na autosalonu v brazilském Sao Paulu.

Foto: Honda

Honda WR-V

Článek

Před nedávnem jsme vám ukazovali první skici nového modelu Honda WR-V. Jde o malý model, který není ani terénní, ani městský. Jde o typický crossover. Ze všeho trochu. Velikostně pasuje někam k Hondě Jazz. Nákresy vypadaly celkem přitažlivě. Originál ale tak úžasný není.

Na autosalonu v brazilském Sao Paulu, kde bylo auto představeno, neřekli k vozu mnoho podrobností. Snad jen to, že jej bude pohánět patnáctistovkový zážehový motor, který dokáže spalovat jak benzín, tak i tradiční jihoamerický líh. Výkon by měl být 87 kW a spojený bude buď s manuální pětistupňovou převodovkou, nebo bezstupňovým variátorem.

Foto: Honda

Honda WR-V

Oficiálně nepotvrzená je ještě dvanáctistovka a naftový agregát o objemu 1,5 l. Pohon bude pouze jedné nápravy.

Vzhled vozu je vytvořen v brazilském designérském centru. Je poplatný cílovým trhům, kde je zapotřebí všeho mít prostě víc než konkurence. Takže když prolisy na bocích, tak alespoň tři. Když maska, tak o kus větší. Velkou devizou vozu má být ohromný vnitřní prostor. Bohužel na výstavě bylo auto ještě zavřené a s černými polepy na oknech. Ani rozměry vozu Honda neudala.

Anketa

Oznámkujte vzhled Hondy WR-V
1
25,1 %
2
7,6 %
3
11,4 %
4
9,7 %
5
46,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 868 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám