Hlavní obsah

Omlazený VW Golf se ukáže začátkem listopadu

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmá generace nejprodávanějšího hatchbacku v Evropě se vyrábí od roku 2012, nyní je tak nejvyšší čas na omlazenou verzi. Ta se poprvé ukáže začátkem listopadu, prozradil čerstvě Volkswagen.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

VW Golf (VII)

Článek

Volkswagen zatím ke svému modelu vyráběnému ve čtyřech zemích světa (v Brazílii, Číně, Německu a Mexiku), neřekl žádné podrobnosti. Vzhled se patrně změní pouze kosmeticky, pokud vůbec.

Očekávat se tak dá plejáda komfortních a bezpečnostních systémů - nová generace systému pro udržení v jízdním pruhu, lepší multimediální systémy a obecně větší propojení s on-line světem. Očekáváme také SOS systém pro automatické zavolání pomoci při dopravní nehodě.

Pouze spekulovat můžeme o nasazení litrového tříválce, který již dostala octavia, naopak téměř stoprocentní jistotou je nová hybridní verze. S dieselovými motory se nadále počítá, TDI v novém golfu dostane vstřikování močoviny.

Ukáže se začátkem listopadu

Omlazený golf se vzhledem k listopadovému datu neukáže ve světové premiéře na světovém autosalonu, což začíná být u nejdůležitějších modelů trend, nýbrž - jak lze předpokládat - na opulentní akci pro dealery, významné zákazníky a novináře.

Příští rok se na ženevském autosalonu představí omlazená octavia, která byla společně s golfem vytvořena na modulární platformě MQB. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám