Hlavní obsah

Dacia oznámila kompletní facelift všech řad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkolepé prohlášení o „zcela nových modelech“ bez upřesnění bližších detailů se na první pohled ukazuje jako facelift téměř kompletní výrobní řady značky.

Foto: Dacia

Kompletní faceliftovaná řada Dacia

Článek

A tak se na pařížském autosalonu představí pravděpodobně modernizované vozy Sandero, Sandero Stepway, Logan a Logan MCV. Jediné auto, které se nedočká úprav, je SUV Duster. Ovšem to zase získá speciální výbavu Black Touch Edition s luxusnější výbavou, šestnáctipalcovými koly a černým lakem karoserie. Nová Dacia Duster by se měla představit příští rok.

Foto: Dacia

Dacia Duster Black Touch edition

A tak se podívejme na ty výše uvedené čtyři vozy, které prošly úpravami. Jak výraznými? To zatím značka neodhalila. Jediná fotka ukazuje auta s novými nárazníky, maskami chladiče a světly s LED diodami, které mají být do budoucna typickým poznávacím znakem všech vozů Dacia.

Foto: Dacia

Dacia Sandero Stepway po faceliftu

Foto: Dacia

Dacia Logan po faceliftu

Cokoli dalšího se dozvíme až v Paříži, protože firma nic kromě té jediné fotky nevydala. A tak si můžete třeba přečíst k tomu ještě náš nedávný test Dacie Sandero Stepway s robotizovanou převodovkou, což je vlastně nejlevnější auto s automatem na trhu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám